PFS Cleaning – Servicii de curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Hunedoara, Oardea si Arad

PFS Cleaning este o companie care ofera servicii de curatenie industriala si are o experiență de peste 15 ani în cele mai mari companii de profil din Timișoara. Firma noastra își propune să devină un reper pentru companiile de profil din partea de vest a țării, cel mai mare furnizor de produse de curațenie și un partener de cursă lungă pentru toți colaboratorii noștri. Misiunea noastră este de a asigura satisfacţia clienţilor noştri şi de a răspunde nevoilor şi dorinţelor acestora prin furnizarea de servicii personalizate, prompte şi de înalta calitate.
www.pfscleaning.ro – 0727.477.045

MAGAZIN ONLINE CU PRODUSE PENTRU CURĂȚENIE

Magazinul online produsecuratat.ro dedicat persoanelor fizice interesate de produse de curățenie profesionale este primul de acest fel în Regiunea de Vest. Magazinul reprezintă suportul profesional oferit de produsecuratat.ro tuturor celor care doresc să aibă o casă curată cu un efort minim – atât financiar, cât și ca timp alocat acestui tip de activitate. Produsele oferite în cadrul magazinului online sunt produse profesionale, care asigură o curățare de durată a suprafețelor pentru care au fost create și sunt oferite la prețul piețe
 Punem accent pe lucrurile simple, dar esențiale:

  • Produse profesionale
  • Prețuri corecte
  • Stocuri
  • Livrarea rapidă
  • Comunicare și flexibilitate
  • Economisire spațiu și timp
  • Respectarea regulilor comerțului online.

Vă invităm să achiționați cu încredere produsele noastre!

Echipa produsecuratat.ro – 0727.477.045

O nota catre vizitatori

Acest site web și-a actualizat politica de confidențialitate în conformitate cu modificările aduse legislației Uniunii Europene privind protecția datelor, pentru toți membrii la nivel global. De asemenea, am actualizat politica noastră de confidențialitate pentru a vă oferi mai multe informații despre drepturile și responsabilitățile dvs. cu privire la confidențialitatea și informațiile dvs. personale. Vă rugăm să citiți acest lucru pentru a revizui actualizările despre cookie-urile pe care le folosim și ce informații colectăm pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate actualizată.